Anul acesta campania Adopta o mama inițiată de Mirela Retegan a ajuns și la noi. Toate cadourile donate în Satu Mare le-am primit cu bucurie, pentru femeile și mamele care și-au deschis inima și au cerut ajutor grupului nostru de suport.

Am fost nevoite să exersăm cu această ocazie ce înseamnă să primești. Am constatat că avem încă de învățat la acest capitol. Fetele noastre sunt gata oricând să ofere, dar rareori sunt dispuse să primească și săse bucure de surprize. Pentru că, de cele mai multe ori, ele asociază idea de surpriză cu un eveniment negativ din viața lor.

La aniversarea a doi ani de existență GRAB, împliniți în 6 martie 2020, am dăruit primele cadouri celor prezente la atelierul de pictat mandale și spus povești, organizat de noi cu acest prilej.

Alte cadouri au ajuns la mămici care nu au putut fi cu noi în 6 martie, dar cărora le suntem alături. Nu le numim victime pentru că ele sunt niște învingătoare ale violenței, niște femei care s-au ridicat, cu greu ce-i drept, din condiția de victimă și încet, încet, și-au redobândit încrederea în ele însele. Doamne minunate care cresc 3-4 copii, unii bolnavi, și-i îngrijesc cum știu ele mai bine. Cum să le numim ,,victime” când ele sunt niște luptătoare?!

Din motive de confidențialitate nu vom posta poze explicite cu fetele din grupul nostru de suport, dar vă lăsăm cu imagini care reflectă unitatea ce ne leagă. Emoțiile trăite nu pot fi descrise în cuvinte, cu atât mai mult cu cât darurile de suflet au fost oferite de doamne minunate care au așternut și un gând bun de încurajare. Le multumim din inimă!

Nici nu știți ce important e să știi că cineva din lumea asta mare vrea să îți aducă puțină alinare!

Detalii despre campania #Adoptaomama pe pagina Mirelei Retegan