O comunitate puternică e aceea în care oamenii nu sunt nevoiți să se descurce de unii singuri atunci când le e greu.

O comunitate puternică e mai mult decât suma indivizilor care o compun. E suma lor îmbogățită cu relațiile care se crează, relații de interdependență din care FIECARE ARE DE CASTIGAT !!!

Ce ne dorim?

În perioada martie- iunie 2020 lucrăm concomitent la Satu Mare, Brașov și Sibiu pentru a aduna cât mai multe flori croșetate. Noi sperăm să adunăm câte 1000 în fiecare din cele 3 județe.

Vom realiza apoi din florile lucrate de cât mai multe persoane, un covor-simbol al unității feminine. Un simbol care să ne arate cât de frumos se leagă lucrurile și cât de importantă este contribuția fiecăruia atunci când vrei să creezi ceva frumos și durabil.

Proiectul nostru are și un mesaj adresat femeilor ce se simt singure și vulnerabile: Împreună facem minuni, nu îți pierde speranța!

Fiecare floare reprezintă un gând de bine și de speranță adus unei femei victime a violenței.

Cum poți contribui?

  1. Intră pe evenimentul creat pe pagina noastră de Facebook 
  2. Lasă-ne un mesaj și o modalitate prin care te putem contacta și stabilim îmreună cum poți dona florile create de tine. Ori de unde ai fi poți contribui la covoarele realizate în cele 3 comunități: Satu Mare, Brașov și Sibiu.
  3. Vrei să împărtășești cu alți iubitori de croșetat munca ta? Pune pozele direct pe eveniment și poate ne dai și câteva sfaturi. Motivația ta de a lucra aceste flori este foarte importantă pentru noi și ne-am bucura să o aflăm.
  4. Pentru cei ce nu se pricep la croșetat, dar vor să ne fie alături, puteți susține evenimentele pe care le vom organiza în cadrul proiectului sau ne puteți ajuta la construirea suportului pe care vom monta florile.

Spor la croșetat! Spor la înnodat relații durabile în comunitatea voastră!

Satu Mare – Sibiu – Brasov autostrada sufletului feminin trece pe aici!

Pentru orice întrebări vă rugăm să ne contactați aici