Blog

Start GRUP DE SUPORT ONLINE (IUNIE-SEPTEMBRIE 2020)

START GRUP DE SUPORT ONLINE

Ieșirea dintr-o relație abuzivă nu este niciodată ușoară. Pentru a primi forța de a găsi o cale spre o viață mai bună femeile care au trecut sau trec prin situații de violență pot beneficia acum de un ajutor de specialitate, în mod gratuit.

Prin proiectul ,,Restart pentru o nouă viață” ne propunem să facem psihoterapia de grup accesibilă femeilor victime sau potențiale victime ale violenței.

GRAB face înscrieri pentru participarea la un nou grup de suport online, coordonat de Andrea Veres, psihoterapeut adlerian, cu o bogată experiență în domeniul terapiei de grup și în consilierea victimelor violenței domestice/sexuale.
Înscrierile se pot face în perioada 28.05-05.06.2020 prin mesaj privat pe pagina noastră de Facebook sau telefonic la numărul 0787649669. Pot participa femei vorbitoare de limba română, din țară sau din străinătate, după o selecție prealabilă realizată de specialiștii noștri.
Numărul maxim de participante la grup este de 12 femei.

Programul pe care vi-l propunem se desfășoară în perioada iunie-septembrie 2020 și constă în:

• 12 ședințe de grup cu frecvență săptămânală, sub coordonarea specialistei noastre. După primele două sesiuni grupul se închide și se continuă doar cu peroanele rămase.
• 5 webinarii cu specialiști din diverse domenii ce pot contribui la schimbarea atitudinii și comportamentului în fața manifestărilor de violență. La aceste sesiuni pot participa și alte persoane înafara celor ce participă la grupul de sprijin, după un anunț și o selecție prealabilă.

Proiectul ,,Restart pentru o nouă viață” este finanțat de programul Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow.

Pentru a te înscrie la acest grup este obligatorie completarea formularului de mai jos:

https://forms.gle/FxzQU9GBv4k8L78S8